Dundagas novada pašvaldība apbalvo labākos!

Šogad Dundagas novada pašvaldības apbalvojumiem ir tikuši izvirzīti un apbalvojumus saņems šādi Kolkas pagasta ļaudis:

Atzinības raksts:

  • Guntai un Igoram Ginteriem — Mazirbes «Stūrīšu» saimniekiem — par lībiešu tradīciju daudzināšanu augstā līmenī, par novada un valsts tēla spodrināšanu.
  • Gaidim Bērziņam — par vispusīgu atbalstu Pitraga, Kolkas pagasta un visa Dundagas novada problēmu apzināšanā un risināšanā, kultūras norišu atbalstīšanu.
  • Benitai Osei — par Piejūras pašvaldību festivāla «Pie jūras dzīve mana» rīkošanu Kolkā, par Kolkas senioru dzīves aktivizēšanu.
  • Elīzai Sakniņai — par atsaucību, veidojot mākslinieciski augstvērtīgu vizuālo noformējumu Lībiešu svētkiem Mazirbē, ielūgumiem un citiem reprezentācijas materiāliem.

Dundagas novada augstāko apbalvojumu — Goda rakstu saņems Baiba Šuvcāne — par izcilu ieguldījumu piekrastes un lībiešu tautas kultūrvēstures pētniecībā, iemūžināšanā un daudzināšanā!


Apsveicam visus atzinību nopelnījušos ļaudis! Apbalvojumi tiks pasniegti Latvijas valsts proklamēšanas svētku svinīgajos pasākumos 17. novembrī Dundagas vidusskolas zālē, kur savu apbalvojumu saņems Gaidis Bērziņš un 18. novembrī plkst. 19.00 Kolkas tautas namā, kur sumināsim pārējos!

Atgādinām, ka šai pašā dienā– 18. novembrī Baiba Šuvcāne no Valsts prezidenta R.Vējoņa rokām saņems augsto valsts apbalvojumu– Triju Zvaigžņu ordeņa V šķiru. Pēc šī pasākuma Rīgas pilī Baiba steigsies atpakaļ uz Kolku, lai piedalītos pasākumā Kolkas tautas namā.

Komentēt nav lemts