Labākās un orģinālākās dāvanas meklē DiscoverLatvia.eu

DiscoverLatvia.eu Latvijas vietējo ražotāju interneta veikals savu darbību uzsāka 2018. gada Jūnijā, apvienojot vairākus Latvijas orģinālo un interesanto preču ražotājus vienuviet.

Latvijā tiek radīti un ražoti daudzi interesanti un unikāli produkti, par kuriem daudzi vietējie iedzīvotāji nemaz nezin. DiscoverLatvia.eu vēlās kļūt par pirmo un vienīgo vietu, kur Latvijas iedzīvotāji meklētu produktus ar ko iepriecināt sevi,savu ģimeni, kā arī pārsteigtu draugus dzimšanas dienā, kāzās, u.c. svarīgos notikumos.

Jūsu draugi noteikti spēs novērtēt Latvijā ražotas dāvanas un būs patiesi priecīgi par to.

Šajā interneta vietnē Jūs ne tikai varēsiet iegādāties Latvijā ražotus produktus, bet arī uzzināt vairāk par produktu ražotājiem, par to kā viņi ir nonākuši līdz idejai uzsākt savu biznesu, par problēmām ar kurām viņi ir sastapušies un citu noderīgu un interesantu informāciju.

DiscoverLatvia.eu interneta veikalā atradīsiet visdažādākos Latvijā ražotus produktus dažādās preču grupās: apģērbi un aksesuāri, preces mājai, preces bērniem, prakstiskas lietas, kosmētiku.
Veikalā jau šobrīd ir pieejamas preces no vairāk kā 12 Latvijas ražotājiem. Kā populārākos no tiem var minēt OVI Watch koka pulksteņus, Dip Dap koka skrejriteņus, BS Bicycles individuālā dizaina velosipēdus.

Vēlam Jums patīkamu iepirkšanos Latvijā ražoto preču interneta veikalā DiscoverLatvia.eu!

 

Komentēt nav lemts