Iesūti savu Kolkasraga fotogrāfiju vai stāstu!

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija un Latvijas Nacionālā bibliotēka aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju piedalīties kopīgas dāvanas gatavošanā Latvijai, veidojot elektronisku Latvijas ainavu dārgumu krātuvi «Latvijas ainavu dārgumi vakar, šodien, rīt». Tajā tiks iekļautas sabiedrības vērtējumā nozīmīgas ainavas ar īpašu vēstījumu par Latvijas un tās reģionu dabu un vēsturi, kas jāsaglabā nākamajām paaudzēm.

Pavisam Latvijas ainavu dārgumu krātuvē no izvirzītajām 243 ainavām ir iekļautas 50. Apkopotā informācija atspoguļos ainavas mainību vairāku desmitu gadu griezumā gan fotogrāfiju, gan atmiņu stāstu veidā.

Kā viens no desmit izcilākajiem Kurzemes ainavu dārgumiem ir izraudzīts arī Kolkasrags. Aicinām līdz 14. februārim ar fotogrāfijām un nostāstiem par Kolkasragu papildināt Latvijas ainavu dārgumu krātuvi. 

Fotogrāfijas un atmiņu stāstus sūtiet uz e-pastu zinas@dundaga.lv vai  iesniedziet  tīmekļa vietnē www.ainavudargumi.lv »

Palīdzību rokrakstu un fotoattēlu skenēšanā un elektroniskā sūtīšanā ir iespējams saņemt Kolkas vai jebkurā citā bibliotēkā.

No iesūtītajiem fotoattēliem, stāstiem un vēlējumiem 2018. gadā tiks veidotas reģionālās izstādes.

Komentēt nav lemts