Izvirzīsim apbalvošanai darbīgos līdzgaitniekus!


Ir pienācis laiks atskatīties uz paveikto un pateikt paldies līdzcilvēkiem par padarīto un dotu jaunu sparu jauniem darbiem.

Jau vairāku gadu garumā ik rudeni Latvijas valsts proklamēšanas gadadienas svinībās Dundagas novada pašvaldība pateicas cilvēkiem, organizācijām, domubiedru grupām, kuru veikums novada un tās iedzīvotāju labā ir īpaši atzīstams.

Tādēļ aicinām ikvienu pieteikt pretendentus, aizpildot anketu, izteikt savus ieteikumus Dundagas novada Dundagas un Kolkas pagasta iedzīvotāju un uzņēmēju apbalvošanai ar novada prēmiju un pateicības rakstiem valsts svētku pasākumos Dundagā un Kolkā.

Goda rakstu piešķir par  personas nozīmīgu un ilgstošu devumu Dundagas novada iedzīvotājiem.

Atzinības rakstu piešķir par personas nozīmīgu devumu Dundagas novada iedzīvotājiem iepriekšējā gadā, piemēram, nozīmīga saimnieciskā darbība, nozīmīgs ieguldījums ģimenes vērtību stiprināšanā, nozīmīgs ieguldījums izglītības, kultūras sporta vai sabiedriskajā jomā, drošsirdība.

Pateicības rakstu piešķir par personas nozīmīgus sasniegumus, piemēram, izglītojamā un pedagoga nozīmīgi sasniegumi Kurzemes novada, valsts vai starptautiska mēroga mācību olimpiādēs, konkursos un sacensībās; personas sasniegumi saimnieciskajā, izglītības, kultūras, zinātnes, sporta u.c. jomās, sasniegumi Dundagas novada popularizēšanā.

Ierosinājumus par pašvaldības apbalvojuma piešķiršanu izskatīs domes apstiprināta Apbalvojumu piešķiršanas komisija. Komisijas sēdes būs slēgtas, pēc vajadzības pieaicinot apbalvojamo izvirzītājus. Iedzīvotāji varēs aizpildīt un iesniegt anketas norādītajās vietās.

Anketas varat saņemt novada pašvaldībā, Kolkas pagasta pārvaldē, pašvaldības iestādēs un tirdzniecības vietās, kā arī elektroniski šī raksta pielikumā. 

Aicinām būt atsaucīgiem un līdz 31. oktobrim izvirzīt apbalvošanai savus darbīgos līdzgaitniekus. Aizpildītās anketas jāiesniedz domes ēkā Dundagā vai Kolkas pagasta pārvaldē.

Ruta Bērziņa, apbalvojuma komisijas vadītāja 


Lejuplādēt apbalvojumu nolikumu »

Lejuplādēt pieteikuma anketu »

Komentēt nav lemts