Barona taka — 2012

Velo maratons „Kr. Barona taka”, kas notiek jau 8 gadus, ir paredzēts kā 17 dienu garš brauciens ar velosipēdiem. Sākums tiek dots Tartu  (Igaunija) un finišs -  Dundagā (Latvija), kas ir Kr. Barona dzimtā vieta. Velo maratons tiek organizēts ne tikai kā sporta pasākums, bet arī  kā vides, kultūras un tūrisma pasākums, kura laikā dalībniekiem ir iespēja uzzināt par Kr. Barona darbu, izciliem latviešiem, muzejiem, Latvijas vietām utt.  www.pedas.lv

Abavas rumba — Dundaga
Svētdien, 22.jūlijā, iespēja jebkuram kopā ar velomaratona „Barona taka” (Tartu – Dundaga) dalībniekiem piedalīties noslēguma posma Abavas rumba – Dundaga braucienā.  Var arī pievienoties jebkurā citā šī maršruta vietā: Stendē, Talsos, Valdemārpilī, Laumu dabas parkā vai Dundagas pievārtē.
Taču tiem, kas cer uz skaistu aizvizināšanu komplektā ar savu velosipēdu no rīta līdz Abavas rumbai, nekavējoties jāpiesakās Dundagas tūrisma informācijas centrā, tel. 29444395, jo vietu skaits, protams, ierobežots!
Izbraukšana pulksten 8.30 no Dundagas pils.

23.jūlija rītā pulksten 10.00 tradicionālā Barona apļa brauciens ap Dundagu (ap 35 km). Iesākumā košumkrūmu stādīšana Dundagas centrā. Līdzi jāņem nedaudz naudas vietējo produktu degustācijām. Pulcēšanās pie pils. Pieteikties Dundagas TIC.


Noslēguma pasākums

 

Komentēt nav lemts