Kolkas Ziemassvētku labo vēlējumu pasts ir piegādāts adresātiem!

Pie pagastmājas novietotajā Ziemassvētku labo vēlējumu pasta kastē atrastos apsveikumus rūķi ir piegādājuši adresātiem! Tur bija skaisti svētku zīmējumi no Elīzas, Hārdija, Rūķa Matiasa (vārdi bija norādīti) un citiem maziem rūķīšiem, un pat divas vēstules Ziemassvētku vecītim Ziemeļpolā! :)
Labo vēlējumu pastkastē bija arī kāda ļoti īpaša vēstule, ar kuru vēlamies dalīties, jo uz aploksnes norādīts, ka tā adresēta VISIEM, VISIEM, VISIEM:


«Mīļie lielie un mazie Kolkas iedzīvotāji!
Ir pienācis Ziemassvētku laiks, kas, kā jau ierasts, Kolkā arvien retāk un retāk ir balts. Bet tas nekas! Ziemas baltums vai pelēkums nav rādītājs tam, kas notiek mūsos pašos. Svētku brīnums jāmeklē sevī pašā, savā sētā, savā mājā, ģimenē un, galu galā, savā sirdī. Šogad mums ir īpaša iespēja to darīt kopā ar saviem vistuvākajiem mīļajiem — tuvāko ģimeni, ar kuru dzīvojam kopā. Ja dzīvojam vieni — šogad ir īpaši daudz laika, lai sazvanītos, attālināti ceptu piparkūkas vai darītu jebko citu, kas ienāk prātā. Šis gads jo īpaši ļauj piebremzēt, padomāt, izvērtēt un izsvērt to, kas mums ir. Un mums ir tik daudz! Dzīvojam lieliskākajā vietā Latvijā, mums ir meži, jūra un svaigs gaiss. Ja vēl esam svētīti ar ģimeni un veselību — esam bagāti! Savā bagātībā vēl jāatrod laimes brītiņi. Tos var atrast vismazākajos sīkumos — sildošā zupā, bērnu jokos, saules stariņā pelēkā dienā, līdzcilvēku priekā, un tā tālāk un tā joprojām, līdz izrādās, ka laimes kauss jau piepildīts!
Varbūt tā tikai mana Baltā pasaka, bet aicinu visus pieņemt visu, kas ar mums notiek, apstāties, apdomāties un saprast, ka ir labi, var būt vēl labāk, bet, kas pats galvenais — katrs pats savas laimes kalējs!
Būsim veseli, mīlēsim sevi un citus un priecāsimies par visu, kas mums jau ir!«


 


Priecīgi sagaidīt Jauno gadu kolciniekiem novēlam arī mēs — Kolkas pagasta pārvaldes ļaudis! 

 

31.12.2020. |

Komentēt nav lemts