Uzņemties atbildību un būt neatlaidīgam.

Noslēdzies konkurss «Talsu novada uzņemējdarbības Gada balva». 4. maijā, kad Latvija atzīmēja Neatkarības atjaunošanas dienu, Nurmuižā notika šīs balvas pasniegšanas pasākums.

No Kolkas pagasta Talsu novada uzņēmējdarbības gada balvu nominācijā «Gada tūrisma uzņēmējs 2021″ saņēma SIA «Ūši», par ar LEADER ELFLA projekta atbalstu īstenoto projektu «Pārgājienu un velotūristu servisa izveide» ar mērķi — dažādot tūrisma pakalpojumu klāstu, izveidojot pārgājieniem un velotūristiem piemērotu servisu ar naktsmītni. Ar Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda atbalstu Vietējās rīcības grupas «Ziemeļkurzemes biznesa asociācija» darbības teritorijā SIA «Ūši» jau iepriekš ir īstenojusi vairākus projektus: 2012.g. «Tradīcijām ir spēks. Ceļojums industriālās Kolkas vēsturē»; 2013.g. «Dabai draudzīgu saimniekošanas principu attīstīšana tūrisma saimniecībā»; 2014.g. «Atpūtas vieta Kolkā pie Mazjūras».

Vienlaikus SIA «Ūši» saņēma arī biedrības «Ziemeļkurzemes biznesa asociācija» un Valsts finanšu institūcijas „Altum” (Kurzemes reģions) Simpātiju balvas!

Apsveicam!

Komentēt nav lemts