Uz Kolku plāno jaunu satiksmes autobusu!

Kurzemes plānošanas reģions informē, ka plāno uzsākt pasažieru pārvadājumus sen piemirstajā sabiedriskā transporta maršrutā Ventspils — Kolka — Ventspils.

Patreiz ir plānoti divi reisi dienā piecas dienas nedēļā — Ventspils — Kolka — Ventspils no rīta un vakarā.

Lai uzzinātu iedzīvotāju viedokli šajā jautājumā un veiktu pārvadājumus maksimāli piemērojoties vietējo iedzīvotāju vajadzībām, lūdzu izteikt savu viedokli un priekšlikumus šī raksta komentāru sadaļā. Īpaši svarīgi ir uzzināt iedzīvotāju vēlmes par ierašanās laikiem Kolkā un Ventspilī, kā arī stāvēšanas ilgumu Kolkā.

 

6 Responses to “Uz Kolku plāno jaunu satiksmes autobusu!”

  1. autobuss Kolka-Ventspils saka:

    No Kolkas astoņos no rīta ‚ar stāvēšanas laiku 10 min.Pēcpusdienā 17-tos noVentspils,vairāk par 10–15 min.Kolkā nebūtu vajadzības.Var būt varianti ar vadītāju atpūtu,ņemot vērā darba likumdošanu.Atbalstu šo jauko iniciatīvu.

  2. Students saka:

    Autobusa pienākšanas laiks Ventspilī 7:30–8:00, lai varētu paspēt uz stundām, lekcijām mācību iestādēs.
    Autobusa pienākšanas laiks Kolkā 17:00–18:00.

  3. Students1 saka:

     Vēlamais autobusa pienakšanas laiks pirmdienas rītā Ventspilī  7:30, piektdienās no Ventspils ap 18:00. Šie būtu izdevīgi laiki tiem, kas mācās.
     

  4. Sircc saka:

    Pievienojos studentiem, ja šoferīši var pie tam atpūsties, tad pavisam jauki :)
    Maršruts vajadzīgs. Domāju, der īpaši aptaujāt uzņēmumu un skolu publiku, ka arī, neaizmirstot draudzes — pēdējais, gan, vairāk attiecas uz svētdienu. Izlikt aptaujas lapas paredzamajās pieturvietās, kur pulcējas faktiskie pakalpojuma lietotāji, nevis interneta teorētiķi. Apskatīt, kā saskaņojas ar citiem reisiem, vai ir aktuāla pārsēšanās… Visu, ko, droši vien, bez manas prātuļošanas Plānošanas regions jau pats izfdomājis :)
    Cieņā

  5. kri saka:

    no rita uz Kolku un vakara atpakal!:) 

  6. admin saka:

    Paldies visiem viedokļu paudējiem!

    No kolcinieku puses skatoties– ierašanās Ventspilī pirms 8.00 varētu būt optimāla, tikai tas varētu būt nepiemērots laiks tiem, kuri vēlas braukt pretējā virzienā– no Ventspils uz Kolkas galu, jo tas nozīmē, ka no Ventspils būtu jāizbrauc vēlākais 4.00. 

    Iespējamā «sastiķēšanās» ar citiem autobusiem arī noteikti būtu jāsalāgo, lai dotu iespēju jūrmalciemniekiem no Sīkraga līdz Liepenei tikt kaut kur tālāk.

    A.Pinkens

    Kolkas pagasta pārvaldes vadītājs mob. 29174294