Fotogalerija: Popiela Kolkā 05.02.2015 un Rojā 20.02.2015

5.februārī Kolkas Tautas namā Kolkas pamatskolas skolēni pulcināja populārās mūzikas cienītājus ikgadējā Popielā.

Kā vienmēr– tika pārstāvēti dažādi žanri, dažādas valstis un gaumes. Uz skatuves kāpa 42 izpildītāji, kas iejutās pat vairāku skatuves mākslinieku lomās. Jaunāko klašu skolēniem priekšnesumus palīdzēja sagatavot klašu audzinātāji un vecāki, bija priekšnesumi, kurus bērni sagatavoja paši. Īpaši vēlamies izcelt vairāku priekšnesumu režijas autorus Kārli Rodertu un Sintiju Antmani.

Skolēnu sniegumu vērtēja nopietna, kompetenta žūrija – mūzikas skolotāja Evita Ernštreite, latviešu valodas skolotāja Aisma Brande un Dundagas vidusskolas 8.b klases audzinātāja Una Sila. Šoreiz īpašais pasākuma pārsteigums bija Dundagas vidusskolas 8.b klases skolēnu uzstāšanās ar Vengaboys dziesmu Shalala lala. Priekšnesums bija īpaši krāšņs, dundžiņi uz Kolku bija atveduši siena čupas, jautru «krodziņu», neiztika bez šaudīšanās un policijas iejaukšanās. To novērtēja gan žūrija, gan skatītāji ar atzinību un ovācijām.

Žūrijas īpašās simpātijas saņēma duets Sandra – Katrīna Liepa un Marta Muņķevica, grupa Crazy Dolls – 1.un 2.klase, dīdžeji – pasākuma vadītāji Kārlis Runcis un Toms Tindenovskis, kuri kopā ar Ediju Pagilu, Jāni Čači un Ralfu Zorģi attēloja AronChupa dziesmu I’m an Albatraoz. Ar īpašu atraktivitāti un pārsteidzošu lokanību izcēlās grupa Dada Life – Juliāns Kevrelis & Co.

Kamēr žūrija veica savu grūto priekšnesumu izvērtēšanas procesu, skatītājus priecēja skolotājas Dainas Miķelsones vadītā deju grupa ar stilīgu priekšnesumu. Dīdžeji turpināja savu lielisko darbošanos diskotēkā, kas kopīgās dejās vienoja Kolkas un Dundagas bērnus.

Labākie no Kolkas pamatskolas 20.februārī devās pārstāvēt Kolkas skolu Rojas kultūras centra rīkotajā Popielā.

Rojā starp sākumskolniekiem mūsu 1.un 2.klasei (Crazy Dolls– Bučas) labākais novērtējums.
Vidējā grupā — pamatskolnieki, ar 12 priekšnesumiem piedalījās 1 grupa no Dundagas, 3 no Kolkas, pārējie no Rojas un Mērsraga. Augstākos punktus ieguva Dundagas vidusskolas 8b klase (Vengaboys– Shalalala), tad sekoja mūsu puiši ar AronChupa– I’m an Albatroaz, trešajā dalītajā vietā bija mūsu Kate un Marta jeb Rihards Lepers — duets Sandra, pavisam tuvu galvenajām balvām bija arī mūsu puiši ar Dada Life. Starp vidusskolniekiem skatītāju simpātiju balvu ieguvušajā grupā varēja «sazīmēt» Kolkas skolas absolventus Kristeru Soju un Janeku Biti!

Žūrijas galveno balvu vidusskolēnu grupā ieguva Dundagas vidusskolnieki ar Marka Ronsona dziesmu. Priekšnesumu lieliski kuplināja mūsu skolas absolventi — Jānis Zvirbulis un Ilmārs Antmanis.
 

Dzintra Tauniņa, Kolkas pamatskolas direktora vietniece ārpusklases darbā


Popiela Kolkas tautas namā 05.02.2015

Skatīt galeriju failiem.lv »

A.Laukšteines foto


Popiela Rojas kultūras centrā 20.02.2015

Skatīt galeriju failiem.lv »

A.Zemela foto


Bilžu pārpublicēšanas gadījumā lūdzam iekļaut norādi par autoru!

Komentēt nav lemts