Gada balva zivsaimniecībā «Lielais loms 2021» ceļo arī uz Kolkas pagastu

3. novembrī Zemkopības ministrija pasludinājusi Gada balvas zivsaimniecībā «Lielais loms 2021» laureātus – zivsaimniecības nozares labākos uzņēmējus un darbiniekus. «Lielais loms 2021» laureāti noteikti sešās konkursa nominācijās, kā arī piešķirta balva par mūža ieguldījumu zivsaimniecībā. Atzinīgi novērts arī Talsu novada iedzīvotāju ieguldījums.

Nominācijā «Ieguldījums zivsaimniecības un ūdeņu apsaimniekošanas popularizēšanā» balvu ieguvusi SIA «Pie Andra Pitragā».

Savukārt par ilggadēju darbu un ieguldījumu zivsaumniecībā balva «Par mūža ieguldījumu zivsaimniecībā» piešķirta Regīnai Rūmniecei.

Zemkopības ministrijas Gada balva zivsaimniecībā «Lielais loms» ir nozares augstākā atzinība par nozīmīgiem sasniegumiem un ieguldījumu nozares labā. Lai tuvāk iepazītos ar balvu ieguvējiem, tajā skaitā – darbīgajiem un aktīvajiem novadniekiem, viņu paveikto un uzzinātu ko vairāk par zivsaimniecību Talsu novadā – sestdien, 11. decembrī plkst. 15.00, TV6 kanālā varēs vērot īpašo raidījumu par balvas laureātiem.

Talsu novada pašvaldība lepojas ar balvas ieguvējiem un pateicas par viņu nozīmīgo ieguldījumu zivsaimniecības attīstībā un novada vārda popularizēšanā visā Latvijā!

Sabīne Kleinhofa-Prūse

Komentēt nav lemts