Kolkas pasta nodaļa no 15. decembra sāk darbu jaunās telpās «Zītaros»

Talsu novada Kolkas pasta nodaļa 2021. gada 15. decembrī sāks darbu jaunās telpās «Zītaros». Jaunās telpas atrodas netālu no līdzšinējās apkalpošanas vietas un ir komfortablākas gan apmeklētājiem, gan darbiniekiem. Nodaļas darbalaiks saglabāsies nemainīgs, bet sakarā ar pārcelšanās darbiem tas būs mainīts 14. decembrī. 

No 15. decembra Kolkas pasta nodaļa strādās jaunās telpās «Zītaros», nodrošinot pasta pakalpojumu sniegšanu patīkamākā vidē ar atjauninātu preču sortimentu. Nodaļas jaunā atrašanās vieta ir tuvu līdzšinējām telpām, un, lai pasta pakalpojumus varētu saņemt arī klienti ar kustību traucējumiem un jaunie vecāki ar bērnu ratiņiem, pie nodaļas būs izvietota speciāla zvanu poga, kuru varēs atpazīt pēc īpašas piktogrammas.

Sakarā ar pārcelšanās darbiem 14.decembrī būs mainīts Kolkas pasta nodaļas darbalaiks līdzšinējā adresē: tā strādās no plkst.9 līdz 11. Jaunajās telpās Kolkas pasta nodaļa strādās tāpat kā līdz šim: pirmdienās, otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst.9 līdz 13, bet piektdienās no plkst. 9 līdz 12.

Kolkas iedzīvotāji par pasta nodaļas adreses izmaiņām ir informēti ar paziņojumiem savās pastkastītēs, un šī informācija ir pieejama arī esošajās nodaļas telpās.

Latvijas Pasts aktīvi realizē klientu apkalpošanas uzlabošanas projektus pasta nodaļās, nodrošinot nodaļu telpu atjaunošanu atbilstoši klientu un darbinieku vajadzībām.

 

Vineta Danielsone,
VAS Latvijas Pasts Ārējo komunikāciju vadības daļas vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

25.11.2021. |

Komentēt nav lemts